JohannesAcademie

Op zoek naar Levenswijsheid

Cursussen

Cursusavonden filosofie en theologieThinkerNiet iedereen heeft de mogelijkheid om veel tijd uit te trekken voor een diepgaande, persoonlijke vorming als mens en als christen. Toch verlangen we allemaal naar een plek waar we in alle vrijheid kunnen denken en leren. De maandelijkse cursussen van de JohannesAcademie zijn juist hiervoor bedoeld. Door drie avonden in een maand te reserveren om een specifiek onderwerp, vraag of domein van het leven te onderzoeken, kun je je eigen zoektocht naar waarheid vasthouden en voortzetten.
De onderwerpen van de cursusavonden betreffen vragen over ons leven en de wereld om ons heen, zowel vanuit menselijk als christelijk perspectief. Daarom introduceren de broeders u altijd in een stukje filosofie of theologie om beter te kunnen analyseren en meer inzicht te scheppen in het thema. 
Ook als u niet alle avonden kunt komen, bent u van harte welkom!

Cursus - Prophets of our times

Cursus - Prophets of our times

Van 18 januari 2019 20:00
tot 18 januari 2019 21:30
Activiteit downloaden

Locatie: Thomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12, 3532 CP, Utrecht Broerestraat 12, 3532 CP, Utrecht

Labels: cursus

Prophets of our times
Modern tyrannies and the revolutions against them

Are we still free to think and to express ourselves today? Many opinions and ways of life which are often called "conservative" are taboo and socially unacceptable. Why, and how does this happen and what can be done to restore our fundamental freedoms?

This course will be in English

Teacher: fr Elias

Costs
The costs for the course are €20 (three evenings).

2019-01-18 20:00:00
2019-01-18 21:30:00
U bevindt zich hier: Home JohannesAcademie Agenda Cursussen Cursus - Prophets of our times
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Steun ons!

Uw steun

Ook uw steun hebben
wij hard nodig!

Login Sint Jan