Familie van Sint Jan

Een religieuze familie binnen de katholieke Kerk

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Welkom bij de familie van Sint Jan

Christus navolgen, zoals de Heilige Johannes Hem is gevolgd. Gezonden zijn naar degenen die dorst hebben naar waarheid en liefde. Plaatsen van vorming en gemeenschap aanbieden aan degenen die op zoek zijn naar zingeving, in het bijzonder jongeren en gezinnen.


“Het leven is verschenen, wij hebben het gezien,
wij getuigen ervan” (1 Joh 1,2)


Contemplatie – Getuigenis – Gemeenschap

Geschreven door 
in Nieuws
Hits 46825

Young Professionals

young professionalsNieuw voor het seizoen 2011-2012 zijn drie weekenden speciaal voor studenten en young professionals. Onnodig te zeggen, dat de wereld van vandaag fundamentele vragen oproept die een zoektocht naar de waarheid vereisen en verdienen. Het zoeken naar menselijke en christelijke waarheden in je eigen vakgebied is dan ook onontbeerlijk, zeker als je wilt voorkomen dat je werk hermetisch afgesloten raakt van je katholieke levensovertuiging.


Deze weekenden bieden studenten en young professionals de gelegenheid om, samen met competente sprekers, na te denken over grote vraagstukken uit de praktijk, geholpen door een diepere analyse van onderliggende problemen, in een omgeving van gezamenlijk zoeken en gebed. Is een dergelijke reflectie niet een diepgaande bijdrage aan een maatschappij, op zoek naar zingeving?

Dit jaar is er speciaal aandacht voor de zorg- en welzijnssector, exacte wetenschappen en onderwijs.

aZorg en welzijn
16-18 december 2011, Den Haag

bWetenschap
23-25 maart 2012, Den Haag

cOnderwijs
1-3 juni 2012, Den Haag

U bevindt zich hier: Home Nieuws Young Professionals
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Steun ons!

Uw steun

Ook uw steun hebben
wij hard nodig!

Login Sint Jan