JohannesAcademie

Op zoek naar Levenswijsheid

Aristoteles course

AristotelesWeekends en cursussen filosofie
De Aristoteles course biedt een filosofische zoektocht naar de mens als persoon. Geholpen door meesters als Aristoteles, die door Thomas van Aquino steevast werd aangeduid als ‘de Filosoof’, en p. Marie-Dominique Philippe, nemen de broeders u mee in een zoektocht naar de beginsels van het zijn, het leven en het handelen van de mens, om te ontdekken wat, wie en waartoe we zijn.


Paastriduum – Eens waart gij duisternis, nu zijt gij licht!

Paastriduum – Eens waart gij duisternis, nu zijt gij licht!

Van 28 maart 2018 18:00
tot 01 april 2018 11:30
Activiteit downloaden

Locatie: Willibrordushuis Oude Molstraat 35 , 2513 BA , Den Haag , NL

Labels: retraite, weekend

De liturgische viering van Christus’ dood en verrijzenis is niet slechts een herdenking van deze gebeurtenis, maar is het actualiseren van het mysterie in het leven van elke christen. Daarom willen de Broeders u uitnodigen om met hen samen in retraite het Paastriduum intens te beleven. Gedragen door de liturgie en overwegingen wacht u een bijzondere geestelijke ervaring.

Spreker: p. Kornelius-Maria
Data: 28 maart-1 april 2018
Kosten: € 149,- (€ 87,- voor studenten)
Locatie: Willibrordushuis, Oude Molstraat 35, Den Haag

“Eens waart gij duisternis, nu zijt gij licht!”

De liturgische viering van Christus’ dood en verrijzenis is niet allen een simpel herdenking van deze gebeurtenis, maar is het actualiseren van het mysterie in het leven van elke christen. Daarom willen de Broeders u uitnodigen om met hen samen in retraite het Paastriduüm intens te beleven. Gedragen door de liturgie en overwegingen verwacht u een bijzonder geestelijke ervaaring.


2018-03-28 18:00:00
2018-04-01 11:30:00
U bevindt zich hier: Home JohannesAcademie Agenda Aristoteles course Paastriduum – Eens waart gij duisternis, nu zijt gij licht!
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Steun ons!

Uw steun

Ook uw steun hebben
wij hard nodig!

Login Sint Jan